Easier English in One Day

Op zoek naar een doelgericht opfriscursus Engels? In 1 dag oefenen met praktische vaardigheden zoals telefoneren, afspraken maken, naast verbeteren van veelgemaakte fouten in spelling en grammatica? Die, desgewenst, ook aangepast wordt aan de wensen van uw organisatie?

  

Wat heeft u nodig?

Vaak weet u min of meer wat u nodig heeft bij zo'n cursus. Medewerkers achter de balie moeten beleefder reageren. Of mensen op de financiële administratie moeten e-mails in het Engels sneller schrijven (cash flow!). Of medewerkers moeten sneller rapporten schrijven. Of managers moeten buitenlandse collega's aansturen. Om zo maar een aantal voorbeelden op te noemen.

Maar achter deze vraag zitten nog een aantal vragen. Daar kan ik u mee helpen.     

Goed in kaart brengen

De eerste stap bij een in company training  is de wensen goed in kaart brengen. Wat moeten en willen mensen leren? Wat kunnen ze al? Waar lopen ze tegenaan?

Dit wordt vertaald in een voorstel op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de vaardigheden, grammatica enzovoorts die nodig zijn om te voldoen voor uw wensen.

U kunt aan de volgende onderwerpen denken:

  • Tijdsbepalingen;
  • Spelling;
  • Gasten ontvangen op kantoor;
  • Telefoneren;
  • Oefenen met e-mail;
  • Beleefdheidsvormen.

Wat zeggen anderen over Easier English in One Day?

"We hebben een hoop behandeld"

"Het begint toch allemaal terug te komen zo"

"Fijn die mix van theorie en praktijk. En je doet het op een leuke manier!"

"Als ik deze dag niet had gedaan, had ik sommige dingen over beleefdheid echt nooit geweten."

"Leerzame, maar zeker ook (voor de verandering) leuke cursus Engels! Je bent een topper in lesgeven, dankzij jou is deze lange dag toch nog snel voorbij gegaan! Ik vond jouw humorvolle wijze van lesgeven een verademing!"

Over de trainer

Lynn Coleman is native speaker Engels (UK). Na een talenstudie in Londen (University of London, Duits, Spaans) ging ze in verschillende functies werken voor financiële instellingen. Ze heeft voor meerdere internationale bedrijven gewerkt, zowel in binnen- als buitenland en heeft gewoond in Engeland, Duitsland, Spanje, de USA en sinds lange tijd in Nederland.

Lynn geeft geruime tijd trainingen aan meerdere soorten groepen: ondernemers, studenten, middelbare scholieren en werkenden. Haar trainingen kenmerken zich als interactief, praktisch, afwisselend en met veel plezier. Na een lange werkdag zit toch niemand te wachten op een saaie training Engels!          

Lynn is de bedenker van het kaartenspel Tension, waarmee u de Engelse tijdsbepalingen makkelijker kunt leren. Denk aan het verschil tussen 'Did you send him a letter?' or 'Have you sent him a letter?'. Tension maakt het mogelijk om op een natuurlijke, speelse manier hiermee te oefenen.   

Hoeveel mensen kunnen meedoen?

Doordat er veel geoefend wordt, is er een maximum van 16 personen. 

Varianten

Voor in company trainingen wordt een voorstel op maat gemaakt voor een groep. 

In Company opties zijn o.a.:

  • in principe wordt getraind op de locatie van de klant. Mocht dit niet mogelijk zijn, wordt er een geschikte locatie gevonden. Dit kan uiteraard op aanvraag meegenomen worden in het voorstel.
  • Op 1 dag of  in 2 dagdelen. In het laatste geval, kan er gekozen worden voor een huiswerkopdracht tussendoor. Denk aan een e-mail of een zakelijke brief.  
  • Inhoudelijke varianten, aangepast aan uw behoefte

Kosten?

In company:

Prijzen worden berekend aan de hand van specifieke wensen, maar er zijn mogelijkheden vanaf €195 per deelnemer (exclusief locatie, verzorging, reis- en eventueel verblijfkostenvoor de trainer en btw) voor een minimum van 8 deelnemers. Er is een maximum van 16 deelnemers per dag.   

Prijzen zijn inclusief alle voorbereidingsuren van de trainer, de lesuren, reistijd en lesmateriaal. Iedere deelnemer ontvangt een cursusmap voor die specifieke training.

 

 

Neem gerust contact op via het formulier hieronder. Ik neem zo snel mogelijk persoonlijk contact op.

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Lynn Coleman
Tel. 0591 76 40 14 | Mob. 06 547 107 95

Postbus 2011 | 7801 CA Emmen
Hesselterbrink 122 | 7812 EC Emmen
Anders samenwerken:

Binnenkort een plan nodig, maar mijn scherm geeft geen krimp.

Doe de test