Knallen in 2014

Heb je het e-boek ontvangen ' Knallen in 2014'? Benieuwd naar hoe de experts jou verder kunnen helpen? Kijk hieronder voor meer informatie over hun achtergrond en hoe je in contact met hun kunt komen. Vergeet niet de code ' knallen 2014' te vermelden.

Deze informatie blijft tot uiterlijk 31.1.14 beschikbaar.

 

Jij als ondernemer - Jeroen Kos

Heb je problemen om je doelen voor elkaar te krijgen? Zoek je focus of ondersteuning bij het formuleren? Jeroen Kos is een bevlogen, mensgerichte coach met een goede zakelijke kijk op de zaak.  De code ‘knallen 2014’ geeft je één uur extra als je een coachingstraject afspreekt. Maar neem eerst contact op om te kijken hoe Jeroen je kan helpen.

Marketing en Verkoop - Marit van de Sleen

Wil je jouw marketing en verkoop verbeteren en groeien met je bedrijf? Neem dan contact op met Marit van de Sleen van Groeiende Zaken. Marit heeft veel ervaring als coach en trainer en helpt dienstverleners aan groeien met de leukste klanten. Haar aanpak? Dat begint met anders en buitengewoon durven te zijn. En dat te overdrijven. De code 'knallen 2014' is goed voor dertig minuten gratis feedback over jouw uniekheid in de markt tijdens een Paarse Koe Gesprek van dertig minuten. Tijdens dat gesprek leer je hoe je er makkelijk nog meer uit kunt springen met je bedrijf.

Werkorganisatie - Milly van der Meulen

Wil je meer orde en rust in je bedrijf en/of je privé-leven? Neem dan contact op met Milly van der Meulen van Simply Organized. Milly is een creatieve organizer die jou op een respectvolle manier begeleidt tot een manier van je werk organiseren dat bij jou past. Het maakt niet uit wat het is, email, archieven, to do lijsten, Milly zet daarbij haar Simply Organized tools in. De code ‘knallen 2014’ is goed voor een Opgeruimd Gesprek

Producten - Lynn Coleman

Als klanten vertrouwen hebben in jou als persoon, als ondernemer en in je producten, gaat je bedrijf stralen. Daar bestaat geen staandaard recept voor. Wil je dat jouw bedrijf meer straalt? Zet dan jouw Verborgen Schatten in! Wil jij beter zicht krijgen op de Verborgen Schatten in jouw bedrijf?  Lynn Coleman van Skyhook Projects zet haar ervaring, openheid, humor en prikkelende vragen voor jou aan het werk. Met de code ‘knallen 2014’ ontvang je tijdelijk 30 minuten extra bespreking cadeau.

Presentatie - Geert Zomer

Wil je inspirerend en invloedrijk presenteren? Neem dan contact op met Geert Zomer van Professionals in Beeld. Hij kan op presenteergebied emotioneel, praktisch en theoretisch veel voor je betekenen. De code ‘knallen 2014’ is goed voor een eerste informatief gesprek op zijn kosten en een filmcadeau als je daarna met hem verder gaat.

Je cijfers - Annet Zoer

Wil je meer zicht krijgen op je cijfers? Neem dan contact op met Annet Zoer. Annet’s kantoor Zoer vof in Meppel, helpt je op een vriendelijke, zorgvuldige manier tot meer inzicht in je cijfers. Dan weet jij, als ondernemer, waar je op moet letten. Knallen in 2014 geeft je een checklist van 5 pagina's met tips voor 2014. Download je checklist hier.

Communicatie - Mirjam Pijning

Wil je je communicatie onder de loep nemen, bijvoorbeeld met een websitecheck? Mirjam Pijning van MIRVI vorm & inhoud doet aan no-nonsense, zakelijke communicatie met een stoere uitstraling. MIRVI geeft vorm aan jouw communicatiemiddelen en helpt je bij het schrijven van teksten. Op de website van MIRVI kun je een checklist downloaden waarmee je je eigen website kunt checken.

Snel knallen in 2014?

Zit je even vast? Wil je snel stappen zetten? Ga dan in 1 middag samen met andere MKB ondernemers op zoek naar nieuwe bronnen van omzet, die voor jou werken. Tijdens de workshop Hoe een haas een koe vangt’ op 21 januari gaan we voor jou aan het werk. Gebruik de code ‘knallen 2014’ bij je inschrijving en ontvang een lijst van '14 tips voor extra omzet'.

Jouw bedrijf structureel op een hoger niveau in 2014?

Heb je behoefte aan een brede opleidingstraject die je naar een hoger plan tilt in je bedrijf? Dan is deelnemen aan de Workout Buitengewoon Ondernemen  zeker een aanrader. De trainers zijn Lynn Coleman, Geert Zomer en Jeroen Kos en zij helpen jou om uit te blinken met jouw talenten, producten en je presentatie. Om het nog leuker te maken, is de code ‘knallen 2014’ goed voor een korting van €201,40.

Vraag hier Knallen in 2014 aan

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.Bijlagen

Lynn Coleman
Tel. 0591 76 40 14 | Mob. 06 547 107 95

Postbus 2011 | 7801 CA Emmen
Hesselterbrink 122 | 7812 EC Emmen
Een innovatief team:

Wat hier gebeurt, had ik niet voor mogelijk gehouden.

Doe de test